De Jong wil geen vragen over toekomst: 'Sodemieter op'

Reacties

Voor Henk de Jong en SC Cambuur ziet de situatie er na de nederlaag bij Willem II (3-0) nog beroerder uit. Van vragen over zijn toekomst was de trainer niet gediend.

De Jong wil geen vragen over toekomst: 'Sodemieter op'

'Een aantal spelers van ons is blijkbaar niet rijp voor het niveau van de Eredivisie', trok De Jong een harde conclusie tegen de NOS. Na vijftien wedstrijden wacht zijn elftal nog steeds op de eerste overwinning. 'Elke corner en elke verre ingooi is bij ons een probleem. En dat zal in de laatste twee wedstrijden voor de winterstop ook wel zo zijn', voorspelde hij.

Met Lucas Bijker, Etiënne Reijnen en Mohamed El Makrini verloor Cambuur afgelopen zomer het hart van zijn ploeg, iets wat niet zomaar op te vangen is. En zeker gezien alle blessures stapelen de problemen zich op in Leeuwarden. 'We gaan in de winterstop wat mensen erbij halen. Sommigen kunnen misschien niet beter, maar daar gaan we wel mee aan de slag', kondigde De Jong de nodige maatregelen aan.

De vraag is natuurlijk of De Jong dan nog op de bank zit. 'Het kan me helemaal niets schelen', brieste hij toen dat onderwerp werd aangesneden. 'We hebben het hartstikke moeilijk. Ik wil niet depressief worden van die vragen van jullie. Sodemieter lekker op.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.