De Jong opnieuw weken aan de kant bij Newcastle

Reacties

Het noodlot heeft opnieuw toegeslagen bij Siem de Jong. De middenvelder van Newcastle United staat twee maanden aan de kant met een klaplong.

De Jong opnieuw weken aan de kant bij Newcastle

'Na vier maanden hard werken was ik eindelijk weer helemaal fit', legt De Jong uit op de clubwebsite. 'Ik keek er naar uit om eindelijk mijn waarde voor Newcastle United te bewijzen, maar helaas ben ik opnieuw teruggeworpen.'

'We gaan er vanuit dat de operatie het euvel heeft verholpen en dat ik in de toekomst geen last meer zal krijgen van een klaplong', vervolgde De Jong, die als speler van Ajax ook al eens dezelfde blessure opliep.

'Voor mij persoonlijk is dit een drama, zeker omdat ik me weer helemaal goed voelde. Ik baal voor mijn teamgenoten en de fans dat ik niet in staat ben ze de komende weken te helpen', besloot de multifunctionele speler.

De Jong, die afgelopen zomer werd overgenomen van Ajax, kende een valse start bij The Magpies. Al na drie officiële wedstrijden liep hij een bovenbeenblessure op. Zijn rentree leek aanstaande, maar deze moet hij voorlopig uitstellen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.