De Jong keert terug in wedstrijdselectie AC Milan

Reacties

Nigel de Jong kan zondag weer in actie komen als AC Milan op bezoek gaat bij Carpi (aftrap 20.45 uur). De 31-jarige middenvelder is hersteld van de bovenbeenblessure die hem al geruime tijd aan de kant houdt.

De Jong keert terug in wedstrijdselectie AC Milan

Trainer Sinisa Mihajlovic heeft 23 spelers geselecteerd voor het duel in de vijftiende speelronde van de Italiaanse competitie. Daar behoort De Jong weer toe, nadat hij de wedstrijden tegen Juventus (1-0 nederlaag) en Sampdoria (4-1 zege) vanaf de tribune had moeten volgen.

De kans dat de 81-voudig international van Nederland een basisplaats heeft, lijkt te verwaarlozen. De Jong is zijn basisplaats namelijk verloren bij de Rossoneri. Eind september kwam hij voor het laatst in actie namens Milan. Toen speelde hij in het uitduel met Genoa (1-0 nederlaag) 45 minuten voordat hij werd vervangen door Rodrigo Ely.

Zonder de inbreng van De Jong is AC Milan de huidige nummer zeven van de Serie A. De achterstand op koploper Napoli bedraagt acht punten. Carpi bevindt zich als nummer negentien in de degradatiezone. De promovendus heeft pas negen punten na de eerste veertien speelronden in het voor de club eerste seizoen op het hoogste niveau.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.