De hypes van 2016: Will Grigg's On Fire

Reacties

Voorafgaand aan het EK had bijna niemand van hem gehoord, maar tijdens het toernooi in Frankrijk was Will Grigg de meest bezongen speler. En dat terwijl de spits van Noord-Ierland niet eens in actie kwam.

De hypes van 2016: Will Grigg's On Fire

Het begon allemaal met Sean Kennedy, een groot fan van Wigan Athletic. Dankzij de 25 competitietreffers van Grigg promoveert de club naar het Championship en Kennedy besluit de spits te eren met een eigen lied.

'Will Grigg's On Fire', zingt hij op de melodie van Girl On Fire van Alicia Keys en op Freed from Desire van Gala (zie allebei in de video hieronder) en die tweede poging blijkt een schot in de roos.

Tijdens wedstrijden wordt 'Will Grigg's On Fire' massaal gezongen en dat levert Kennedy een gratis seizoenskaart op. Wigan-voorzitter David Sharpe is namelijk fan.

Als Grigg in aanloop naar het EK op 27 mei tijdens de vriendschappelijke interland tegen Wit-Rusland (3-0) zijn eerste doelpunt namens Noord-Ierland maakt, wordt het een nationale hit. De fans die afreizen naar Frankrijk zorgen ervoor dat heel de wereld kennismaakt met 'Will Grigg's On Fire' en het wordt dé EK-hit.

Geniet hieronder nog eens van enkele fraaie uitvoeringen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.