De Guzman klaar voor transfer na operatie

Reacties

Jonathan de Guzman (28) heeft een belangrijke stap gezet richting zijn rentree op de velden. De middenvelder is met succes geopereerd aan een liesblessure.

De Guzman klaar voor transfer na operatie

De Guzman laat dat weten via Instagram en lijkt ook een flinke sneer uit te delen aan Napoli, de club waar hij sinds afgelopen zomer op een zijspoor staat. 'Wat ik nodig had is eindelijk gebeurd. Het is niet normaal hoe iemand je carrière zo lang kan tegenwerken', aldus de ex-Feyenoorder.

Dit seizoen kwam De Guzman nog geen seconde in actie voor Napoli. De Italiaanse club zette hem eind augustus uit de selectie nadat hij een transfer naar Bournemouth had geweigerd. In Italiaanse media verschenen nadien berichten over een hoogoplopend conflict tussen De Guzman en technisch directeur Cristian Giuntioli, dat zelfs dreigde over te gaan in een handgemeen. Juan Zúñiga, die ook bij die ruzie betrokken was, werd net als De Guzman uit de selectie gezet. Met een transfer naar Bologna kwam er woensdagavond pas een einde aan zijn uitzichtloze situatie.

Napoli hoopt De Guzman deze maand eveneens van de hand te doen. Het feit dat de veertienvoudig international nog een tijdje nodig zal hebben om te revalideren van zijn operatie, zal een vertrek er niet makkelijker op maken. Overigens wordt door media uit Wales en Italië serieuze belangstelling van De Guzmans vorige club Swansea City gemeld, terwijl ook Carpi in de markt zou zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.