De Ceulaer schiet SC Lokeren langs Standard Luik

SC Lokeren presteert op eigen veld opvallend sterk. De 2-1 overwinning op Standard Luik was de zevende overwinning op rij op Daknam.

Benjamin De Ceulaer was de gevierde man bij SC Lokeren. De aanvaller, die in Nederland speelde voor Feyenoord en RKC Waalwijk, was met twee treffers verantwoordelijk voor het succes van de thuisploeg. Daarmee schroefde hij zijn productie in de laatste vijf duels op tot zeven goals.

Standard Luik probeerde in de tweede helft het naderende onheil te voorkomen. Maar de Waalse formatie slaagde pas diep in blessuretijd de nul van het scorebord te poetsen. Mehdi Carcela-Gonzalez was de gelukkige.

Met de zege maakte SC Lokeren ook een sprongetje op de ranglijst. Ten koste van Standard Luik werd de vierde plaats veroverd door de ploeg van trainer Peter Maes. Foto: VI Images