De Bruyne leidt Wolfsburg naar zege op Hamburger SV

Reacties

VfL Wolfsburg heeft thuis geen fout gemaakt tegen Hamburger SV. Dankzij treffers van Ivica Olic en Aaron Hunt won de ploeg van Dieter Hecking voor de zesde keer op rij in de Bundesliga: 2-0.

De Bruyne leidt Wolfsburg naar zege op Hamburger SV

Bas Dost had donderdag nog een basisplaats tijdens thuiswedstrijd op Krasnodar (5-1 zege) in Groep H van de Europa League, maar moest tegen HSV weer op de bank plaatsnemen. Rafael van der Vaart startte aan de kant van de bezoekers en zag Olic, in het seizoen 2007/08 nog zijn ploeggenoot in Hamburg, op aangeven van Kevin De Bruyne de score openen.

Wolfsburg liet HSV komen, maar de bezoekers waren ideeënloos en werden nauwelijks gevaarlijk. Aan de andere kant sloeg de thuisclub na ruim een uur uiterst koel toe na een vlijmscherpte counter. De Bruyne was weer de aangever en stelde Hunt in staat om het tweede doelpunt van de middag te maken. Het bleek het slotakkoord in de Volkswagen Arena, waardoor Wolfsburg goede zaken deed.

Na elf wedstrijden bezet VfL Wolfsburg de tweede plaats met 23 punten uit elf duels. Koploper Bayern München heeft vier punten voorsprong. Hamburger SV blijft zestiende en kan zondag nog gepasseerd worden door Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.