De Boer: 'Veltman was weergaloos'

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer had na afloop van de 2-0 overwinning tegen Heracles Almelo speciale aandacht voor Joël Veltman. De Ajax-verdediger blonk uit tegen de Heraclieden.

De Boer: 'Veltman was weergaloos'

Ajax hield op bezoek bij Heracles voor de zevende keer dit seizoen de nul in een competitiewedstrijd en dat was volgens De Boer met name te danken aan Joël Veltman. 'Die was weergaloos. Hij zat overal tussen en anticipeerde goed', aldus de trainer in gesprek met FOX Sports.

De Boer zag dat zijn ploeg goed reageerde na de tik die het in eigen huis van PSV kreeg (1-2 verlies). 'Een hele boel ging vandaag beter. Ik ben tevreden met de uitslag, alleen we hadden nog meer goals mogen maken. Heracles is geen moment in zijn spel gekomen. Dat met Iliass Bel Hassani en Thomas Bruns hun beste twee spelers werden gewisseld zegt genoeg.'

Donderdag wacht de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe, de Europa League-opponent met Robin van Persie in de gelederen. De Ajax-coach verwacht dan weer over Jasper Cillessen en Arek Milik te kunnen beschikken. De Boer koos op het Almelose kunstgras voor Anwar El Ghazi als spits, maar wilde nog niets kwijt over het strijdplan tegen de Turken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.