De Boer haalt Fischer terug bij wedstrijdselectie Ajax

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer heeft Viktor Fischer in genade aangenomen. De Deen maakt na een wedstrijd afwezigheid weer deel uit van de achttienkoppige wedstrijdselectie van de Amsterdammers, die het woensdagavond opnemen tegen SC Heerenveen.

De Boer haalt Fischer terug bij wedstrijdselectie Ajax

Vorige week maandag kreeg de 21-jarige Fischer de kans om bij Jong Ajax wat wedstrijdritme op te doen, maar hij maakte in het uitduel met Sparta Rotterdam (3-1) weinig indruk en werd na een uur gewisseld, waarna De Boer hem links liet liggen.

De flankaanvaller verloor in december al de concurrentiestrijd met Amin Younes om de plek van linksbuiten in het elftal van De Boer. Sindsdien moest hij genoegen nemen met een plaats op de reservebank en korte invalbeurten in de hoofdmacht van de hoofstedelingen.

Fischer raakte zijn plek in de wedstrijdselectie afgelopen week in aanloop naar het treffen met FC Utrecht (2-2) kwijt aan Vaclav Cerny, die nu op zijn beurt weer een pas op de plaats moet maken. De Tsjech wordt dit keer buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het duel in Friesland (20.45 uur aftrap).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.