De Boer en Everton perfecte match, trukendoos Ronaldinho

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Boer en Everton perfecte match, trukendoos Ronaldinho

'De Boer en Everton zijn volgens mij een perfecte match.'
• Als het aan John Heitinga ligt, kiest Everton voor Frank de Boer als vervanger voor de ontslagen manager Roberto Martínez. De verdediger speelde zelf voor The Toffees, waardoor De Boer bij hem kan aankloppen voor meer info. 'Als Frank het nodig vindt, kan ik hem in elk geval bijpraten over de club, het schitterende Goodison Park en de spelers.'

'Je hebt altijd een nummer één, twee, drie en vier. Peter Bosz staat op één. Tenminste, dat gevoel heb ik.'
• Ronald de Boer denkt dat Peter Bosz op zijn beurt weer de ideale opvolger is voor zijn tweelingbroer Frank, die donderdag bekendmaakte na vijfenhalf jaar te vertrekken bij Ajax. 'Hij is wel erg blij dat het allemaal achter de rug is. Als je opstapt krijg je de volledige fanfare aan media achter je aan. Iedereen wil je spreken.' (FOX Sports)

• Hij is inmiddels 36 jaar, maar Ronaldinho blijkt het nog altijd niet verleerd. Tijdens het duel tussen de FIFA Legends en de Mexican All Stars trok hij de trukendoos maar weer eens open.

'Toen ik mijn contract ging tekenen moest ik een keuring doen. Wij deden de keuring, maar die hebben we telefonisch gedaan.'
• Afgelopen zomer keerde Dirk Kuijt terug bij Feyenoord, maar echt voorzichtig waren de Rotterdammers niet met de destijds 34-jarige aanvaller. Het liep allemaal goed af, want dit seizoen kwam hij tot 38 officiële wedstrijden en daarin scoorde Kuijt liefst 23 keer.

'Het zal me altijd achtervolgen, maar ik kan dat wel hebben.'
• Op 36-jarige leeftijd zette Jeroen Verhoeven vorige week een einde achter zijn loopbaan. De doelman kon wel lachen om het Pizzalied, dat nog weleens werd gezongen door fans van de tegenpartij. 'Het was goed gevonden. Voetbalhumor. Ik kon het wel waarderen. Beter dan al die ziektes die je ook weleens hoort.' (Noordhollands Dagblad)

• Zondag zit hij thuis tegen kampioen Leicester City voor het laatst op de bank als manager van Chelsea, maar vrijdagavond nam de Londense club al afscheid van Guus Hiddink. De Achterhoeker kreeg een golfset en een scooter voor de bewezen diensten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.