'De Berlusconi-familie blijft altijd de baas bij Milan'

Reacties

Silvio Berlusconi noemt 5 juni 2015 een historische dag in de geschiedenis van AC Milan. De eigenaar van de Rossoneri deed vandaag 48 procent van de aandelen over aan de Thaise miljardair Bee Taechaubol.

'De Berlusconi-familie blijft altijd de baas bij Milan'

Taechaubol wilde eigenlijk een meerderheidsbelang in Milan, maar daar wilde Berlusconi niet aan meewerken. 'Ik heb mijn kinderen altijd gezegd dat ze alles mogen verkopen, behalve twee dingen: AC Milan en mijn huis in Arcore. De Berlusconi's zullen altijd de baas blijven van Milan.'

'Dit is een historische dag voor de club. Ik ben heel blij met deze deal', vervolgde Berlusconi. De kans is groot dat de aandelentransactie een grote invloed heeft op het technische beleid van Milan. Taechaubol, ook bekend als Mister Bee, is namelijk gelieerd aan het internationale investeringsfonds Doyen.

De komst van Taechaubol is de eerste stap in een periode van veranderingen bij Milan. Berlusconi bevestigde zijn intentie om Sinisa Mihajlovic aan te stellen als nieuwe trainer. Eerst moet nog wel Filippo Inzaghi ontslagen worden. 'Mihajlovic heeft een goede indruk op me gemaakt. Hopelijk wordt hij onze coach', sloot hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.