Davids: 'Willen het oude stadion liefst met zege verlaten'

Het Barnet FC van speler/manager Edgar Davids speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd op Underhill, het stadion waar de club liefst 106 jaar verbleef. De 74-voudig Oranje-international hoopt met een zege afscheid te nemen, aangezien de punten hard nodig zijn in de strijd tegen degradatie uit het profvoetbal.

Davids: 'Willen het oude stadion liefst met zege verlaten'

'We moeten de komende twee wedstrijden zes punten halen en dan zien hoe onze concurrenten het doen', aldus Davids. 'We wilden deze situatie voorkomen, maar in alle eerlijkheid zijn we al heel ver gekomen door nu nog altijd een kans te hebben om in de League Two te blijven. Misschien is het teveel gevraagd, maar we gaan het proberen. We willen het stadion met een zege verlaten.'

Met nog twee duels voor de boeg bezet Barnet de 23ste plaats, die aan het einde van het seizoen degradatie betekent. De drie ploegen boven The Bees - Torquay, York en Wimbledon - hebben slechts één punt voorsprong. Zaterdag komt Wycombe op bezoek.

Komende zomer wordt het historische Underhill ingeruild voor het nieuwe stadion The Hive, waarvan de bouw bijna is afgerond en dat plaats biedt aan 5.100 toeschouwers.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen