Davids verliest en ziet debuterende John maar kort

Het debuut van manager Edgar Davids en spits Collins John bij Barnet is verre van vlekkeloos verlopen. Barnet verloor met 1-4 van Plymouth Argyle en John hield het slechts een kwartier vol.

De supporters op Underhill hadden hoge verwachtingen van de hekkensluiter, nu Davids en John zich met het team konden bemoeien. Maar met John in de spits stond het na elf minuten al 0-2. Tot overmaat van ramp moest John enkele minuten later al de handdoek in de ring gooien vanwege een blessure.

Een minuut na de aftocht van John maakte Barnet nog wel de 1-2 en leek de ploeg beter in de wedstrijd te zitten. Na een uur werd het echter 1-3, een achterstand waar Barnet geen antwoord meer op had. Plymouth maakte in blessuretijd zelfs nog 1-4.

Het is onduidelijk met wat voor een blessure John kampt. Davids liet eerder deze week weten een poging te wagen om wedstrijdfit te geraken voor het restant van het seizoen, maar stond zaterdag nog niet op het wedstrijdformulier. Barnet blijft troosteloos laatste staan in de League Two met slechts drie punten uit twaalf duels. Foto: VI Images