Darri hoopt op ommekeer: 'Ik vind dat ik moet spelen'

Reacties

Brahim Darri hoopt Heracles Almelo-trainer John Stegeman te hebben overtuigd van zijn klasse in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-2). De flankspeler was met een goal en een voorassist als invaller belangrijk voor de thuisploeg en werd door het publiek in Almelo uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd.

Darri hoopt op ommekeer: 'Ik vind dat ik moet spelen'

Darri komt dit seizoen niet altijd in de plannen van Stegeman voor. De aanvaller mag regelmatig invallen, maar bleef bij de laatste twee competitiewedstrijden op de bank. Tegen Sparta kreeg hij de kans zichzelf te laten zien. Het duurde niet lang totdat het publiek zijn naam scandeerde nadat de invaller met een schitterende goal voor de 1-1 tekende en ook belangrijk was bij de 2-1 van Brandley Kuwas. Reden genoeg voor Darri om uit te spreken dat hij vanaf het begin wil spelen.

'Het is niet dat ik constant aanklop bij de trainer waarom ik op de bank zit. Het is logisch dat hij andere jongens ook vertrouwen geeft. Alleen ik vind wel dat ik moet spelen. Vandaag hoop ik weer mijn visitekaartje te hebben afgegeven', aldus de 22-jarige aanvaller tegen Voetbal International.

Darri zet zijn standpunt kracht bij door te stellen dat hij van niets iets kan maken. 'Daar kan ik het team mee helpen, met mijn acties. Ik heb voor mijzelf ook dit jaar het doel gesteld dat ik belangrijk wil zijn met assists en doelpunten. En ik denk dat ik een speler ben die dat kan leveren.'

Darri wil niet zeggen dat hij zaterdagavond al heeft laten zien dat hij in de basis moet starten. 'Dat is misschien iets te snel gezegd. Maar ik heb in ieder geval laten zien dat ik fris ben, er zin in heb, dreigend kan zijn en een aandeel kan hebben. Het begin van de ommekeer? Ik hoop het, dan kom ik terug op dit interview.' (Maurice Kuipers)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.