Darmstadt 'overgelukkig' met vechtersbaas Grosskreutz

Reacties

Een maand na zijn ontslag bij VfB Stuttgart heeft Kevin Grosskreutz een nieuwe club gevonden. De rechtsback gaat aan de slag met Darmstadt 98.

Darmstadt 'overgelukkig' met vechtersbaas Grosskreutz

Begin maart werd Grosskreutz aan de kant gezet bij VfB Stuttgart na incidenten buiten het veld. Niet alleen was hij met enkele jeugdspelers 's nachts de hort opgegaan, maar hij was ook betrokken geraakt bij een vechtpartij in een bar.

Tijdens zijn persconferentie rond zijn gedwongen vertrek had hij tranen in zijn ogen. 'Ik wil voorlopig even niets meer te maken hebben met het profvoetbal', vertelde de verdediger, die in 2014 met Duitsland de wereldtitel pakte.

Anderhalve maand later is Grosskreutz van gedachten veranderd. Darmstadt 98-trainer Torsten Frings toont zich 'overgelukkig' en 'ongelooflijk trots' over het aantrekken van de verdediger, wiens tweejarige contract met Die Lilien komende zomer ingaat.

Voor Grosskreutz is het ook een kans zijn carrière weer uit het slop te trekken, al bestaat de kans dat Darmstadt volgend jaar niet meer actief is in de Bundesliga. Sinds zijn vertrek bij Borussia Dortmund in 2015 hebben zijn periodes bij Galatasaray en VfB Stuttgart hem weinig genoegen gegeven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.