Dani Carvajal ontkent Mandzukic gebeten te hebben

Mogelijk kan Dani Carvajal nog een schorsing tegemoet zien, al ontkent de rechtsback van Real Madrid dat hij tijdens het bezoek aan Atlético Madrid (0-0) tegenstander Mario Mandzukic heeft gebeten.

'Na de wedstrijd zag ik dat ik ervan werd beschuldigd dat ik een tegenstander heb gebeten. Maar ik wil hierbij duidelijk zijn dat ik niemand heb gebeten of ook maar een poging daartoe heb gedaan', reageerde Dani Carvajal via Twitter. Duidelijk is in elk geval dat de verdediger in een fel duel verwikkeld is met Mandzukic, die daarna ook nog een stomp in zijn maag krijgt (zie video). Overigens ontkende ook het slachtoffer Mandzukic via social media gebeten te zijn.

Opvallend is dat Dani Carvajal meteen na de wedstrijd juist complimenten uitdeelde aan Milorad Mazic. 'Het is moeilijk voor de scheidsrechter in deze wedstrijden. De spanning is altijd hoog, maar hij was goed. Ik wil hem daarvoor complimenteren', was de eerste reactie van de Real-verdediger na het doelpuntloze gelijkspel.

'Voor rust waren wij het beste team, maar in de tweede helft lukte het niet. Het veld werkte ook niet mee', vervolgde Dani Carvajal. 'Het kan niet eindigen met een 0-0 in Estadio Santiago Bernabéu. Het moet daar beslist worden. Het is nu aan onze fans om volgende week de twaalfde man te zijn. Wij zullen in ieder geval alles geven voor een plek in de halve finale.'

Real Madrid kan tijdens de return in ieder geval niet beschikken over Marcelo, die een schorsing opliep. Onduidelijk is nog of Dani Carvajal op basis van videobeelden vervolgd wordt. Mario Suárez is geschorst aan de kant van Atlético Madrid.