Damcevski voor drie jaar naar NAC Breda

Reacties

Aleksandar Damcevski tekent een driejarig contract bij NAC Breda. De 21-jarige Macedoniër kwam afgelopen seizoen uit voor het Bulgaarse Chernomorets Burgas. De partijen zijn zo goed als akkoord. De West-Brabanders hopen het nieuws vandaag wereldkundig te maken.

Damcevski voor drie jaar naar NAC Breda

Het is slechts nog wachten op het jawoord van de 1.93 meter lange verdediger, die eerder uitkwam voor Toulouse, FC Luzern en SC Kriens. Er worden in dat opzicht geen problemen verwacht, aangezien Damcevski positief is over een langdurig verblijf bij de Bredase Eredivisionist. 

Bij NAC vertrokken de afgelopen weken de centrumverdedigers Kees Kwakman (naar het Zuid-Afrikaanse Bidvest Wits) en Jordy Buijs (SC Heerenveen). Behalve Damcevski, hoopt de Parel van het Zuiden nog een extra centrumverdediger vast te leggen. De leiding verwacht evenwel dat dit niet op korte termijn gebeurt.

NAC verzekerde zich maandag ook al van de diensten van Remy Amieux, de 27-jarige linksback die afgelopen zomer zijn contract bij RKC Waalwijk liet ontbinden. Hij tekende een verbintenis voor een seizoen met de optie voor nog een jaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.