CSKA Moskou reist met weinig vertrouwen naar Eindhoven

Reacties

CSKA Moskou heeft de laatste competitiewedstrijd in aanloop naar het Champions League-duel met PSV van komende dinsdag verloren. Amkar Perm was in eigen huis met 2-0 te sterk voor de Moskovieten, die slechts één punt overhielden aan de laatste vier competitieduels.

CSKA Moskou reist met weinig vertrouwen naar Eindhoven

De laatste competitiezege van CSKA dateert alweer van 31 oktober. De thuiswedstrijd tegen Ufa werd toen in een 2-0 zege omgezet. Het laatste competitiepunt werd afgelopen zondag veroverd tegen FC Anzhi (1-1). Donderdagmiddag was Amkar Perm dankzij goals van Alikhan Shavaev en Aleksandr Salugin met 2-0 te sterk. Opvallend genoeg werd er vóór de slechte reeks geen duel verloren in de vaderlandse competitie.

Ook in de Champions League verkeren de Russen niet in goeden doen. Eén keer werd er slechts gewonnen, met 3-2 van PSV in eigen huis. Manchester United werd op 21 oktober in Moskou op 1-1 gehouden en verder gingen alle wedstrijden verloren. VfL Wolfsburg was met 1-0 en 2-0 te sterk en United won in Engeland met 1-0.

In de Russische competitie is CSKA, ondanks de slechte resultaten van de laatste tijd, wel nog altijd koploper. Nummer twee FK Rostov, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld, volgt op zes punten. In het miljoenenbal zijn de kansen echter verkeken voor de ploeg van trainer Leonid Slutsky (foto). De derde plek, die recht geeft op Europa League-voetbal, is het hoogst haalbare bij een zege op PSV, dat zelf moet juist winnen om de achtste finale van de Champions League te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.