Crouch staat voor schut: 'Wie laat mij dit dan ook doen?'

Reacties

Peter Crouch is nooit de meest verfijnde voetballer ter werled geweest, maar zaterdagmiddag maakte de oud-spits het wel heel bont. Bij een wedstrijdje latjetrap ging de boomlange Engelsman kolderiek onderuit.

Crouch staat voor schut: 'Wie laat mij dit dan ook doen?'
© TNT Sports
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Crouch staat in Engeland bekend om zijn zelfspot en was niet te beroerd om voorafgaand aan het Premier League-duel tussen Wolverhampton en Liverpool een wedstrijdje latjetrap aan te gaan met Joe Cole.

Dat pakte helemaal verkeerd uit voor Crouch, die uiteraard geen noppen aan had. Hij gleed kolderiek onderuit. 'Wie laat mij dit ook in godsnaam doen?', lachte de oud-spits. 'Dit is waarom jullie mij dit soort dingen laten doen!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer P. Crouch
Meer over P. Crouch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.