Crouch geeft verlossend antwoord na grap van bezorgde televisiekijker

Reacties
Crouch geeft verlossend antwoord na grap van bezorgde televisiekijker
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Peter Crouch was vroeger spits van de nationale ploeg van Engeland, speelde voor Liverpool en was iconisch vanwege zijn lengte. De boomlange aanvaller is tegenwoordig analist op de Britse televisie. Zo stond hij afgelopen week aan de lijn bij de Premier League.

Na het duel tussen Southampton en Liverpool werd nog lang nagepraat. The Reds wonnen en zorgden er zo voor dat heel Engeland zich mag verheugen op een zinderende apotheose van de competitie. Tot grote hilariteit trok iets anders echter de aandacht.

Plots werd een lange, gitzwarte zak langsgereden, wanneer Crouch uit beeld was. Het zicht, ietwat weghebbend van een lijkzak, zorgde voor hilariteit op sociale media. De televisiekijkers vroegen zich af of Crouch het einde van de uitzending wel gehaald had. Daar gaf de voormalige topspits zelf antwoord op: 'Het gaat goed met me mensen, bedankt voor de bezorgdheid.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.