'Covidiot' Eze bezoekt voormalig teamgenoten QPR: club diep door het stof

Reacties

Queens Park Rangers is diep door het stof gegaan nadat de club Crystal Palace-speler Eberechi Eze had ontvangen bij het FA Cup-duel van zaterdag met Fulham. Eze steunde zijn oude club vanaf de tribunes ondanks het feit dat er geen supporters welkom zijn in voetbalstadions.

'Covidiot' Eze bezoekt voormalig teamgenoten QPR: club diep door het stof
© Pro Shots
Queens Park Rangers
Queens Park Rangers
nv
0 - 2
Fulham
Fulham

The Sun sprak al van 'Covidiot' en Crystal Palace kwam maandag met een statement bepaald niet blij te zijn met het bezoek van Eze aan de club die hem in de zomer van 2020 voor 17,8 miljoen euro verkocht aan Crystal Palace. QPR kwam dan ook met uitgebreide excuses. 'We kennen de situatie waar we ons in bevinden en we hebben dan ook strenge protocollen bij QPR. Elke speler en elk lid van de technische staf dient zich daaraan te houden. Zo simpel is het. In dit geval kregen we een verzoek dat wij hadden moeten weigeren. We hebben een fout gemaakt', zo ging manager Mark Warburton door het stof. 

Eze maakte in de zomer van 2020 voor 17,8 miljoen euro de overstap van QPR naar Crystal Palace en Warburton spreekt dan ook vol lof over de Engelsman. 'Hij heeft een geweldig karakter. Ik kan niet goed genoeg over hem praten. Hij heeft ons iets gevraagd waarop we nee hadden moeten zeggen. We hebben een fout gemaakt, zo simpel is het. Het zal niet meer gebeuren.'

Crystal Palace kwam maandag ook met een statement: 'QPR heeft erkend dat ze een fout hebben gemaakt door Eberechi toe te laten in het stadion zonder dat wij dat wisten. Hoewel we weten dat Eberechi graag zijn voormalige teamgenoten steunt, weet hij dat het een fout was om deze wedstrijd bij te wonen. We waren bovendien bezorgd om het feit dat Eberechi op bepaalde momenten geen masker droeg. We zullen met hem praten over deze fouten, die intern worden afgehandeld.'

De fout van Eze komt op een bijzonder moment. Namelijk kort nadat Palace-manager Roy Hodgson de regels nog eens had benadrukt en aangescherpt nadat ook Luka Milivojevic rond de feestdagen in de fout ging.

Spelersprofiel

E. Eze


Geboortedatum:
29 juni 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
London
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
73 kg
Huidige club:
Crystal Palace
Huidige club:
Crystal Palace Under 23
Nationaal team:
Engeland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.