'Coutinho? PSV heeft een probleem, niet wij'

Reacties

Het is onwaarschijnlijk dat PSV deze winter Gino Coutinho nog overneemt van Excelsior. De Eindhovenaren zagen in de 32-jarige Brabander de gewenste derde keeper voor de komende anderhalf jaar, maar kwamen tot dusverre met een te laag bod.

'Coutinho? PSV heeft een probleem, niet wij'

'PSV heeft ons afgelopen vrijdag benaderd en een financieel voorstel gedaan. Dit bedrag was voor ons geen reden om mee te werken aan een overgang', zegt algemeen directeur Ferry de Haan dinsdagmiddag tegen Voetbal International.

Daar bleef het niet bij, zo meldt De Haan. 'Na het weekend zijn ze teruggekomen bij ons met de vraag of wij bij ons standpunt bleven. Daarop hebben wij ja gezegd. PSV heeft ons vervolgens laten weten verder te gaan kijken. Of dit betekent dat ze niet meer terugkomen? Dat weet ik niet. Het blijft de voetballerij.'

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen kan er heel goed mee leven als het niet tot een transfer van Coutinho komt. 'Dat vinden wij eerlijk gezegd wel prima. PSV heeft een probleem, niet wij.' Om die reden zei Dijkhuizen maandag al ook nog niet bezig te zijn met een vervanger voor Coutinho. 'Dat gaat pas spelen als PSV bij ons een bod neerlegt. En dat moet wel een heel goed bod zijn.'

'Het was afgelopen zomer immers een loodzware klus om een goede keeper te vinden en we zijn blij dat we met Gino nu een betrouwbare eerste man hebben. Zoveel andere smaken zijn er momenteel niet.' Dijkhuizen gaat er daarom van uit dat Coutinho komende zaterdag in de uitwedstrijd van de Kralingers tegen FC Dordrecht gewoon onder de lat staat bij Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.