Excelsior wil meewerken aan wens PSV en Coutinho

Reacties

Excelsior is bereid mee te werken aan de tussentijdse overgang van Gino Coutinho naar PSV. Trainer Marinus Dijkhuizen stelt wel één absolute voorwaarde.

Excelsior wil meewerken aan wens PSV en Coutinho

PSV is naarstig op zoek naar een derde doelman, omdat het slechts beschikt over twee volwaardige keepers. Derde keeper Nigel Bertrams is na een schouderoperatie de rest van het seizoen uitgeschakeld, terwijl A-junior Yanick van Osch nog niet klaar is voor het grote werk.

De Eindhovense club heeft zijn oog laten vallen op de 32-jarige Coutinho en heeft zich ook concreet gemeld bij Excelsior. De doelman zelf wil ook de overstap maken. Maar de Rotterdammers willen wel een vervanger kunnen vinden voordat groen licht wordt gegeven voor de verhuizing van Coutinho, zo stelt Dijkhuizen zijn voorwaarden aan de medewerking.

Coutinho maakte in het seizoen 2000/01 zijn debuut in het profvoetbal in dienst van de Eindhovenaren, waar hij werd opgeleid. Afgelopen zomer liep zijn contract met ADO Den Haag af, hij hoopte vervolgens op een buitenlands avontuur. Dat kwam er niet, waarna Coutinho voor een seizoen tekende bij Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.