Corona weer trefzeker bij morsend FC Porto

Reacties

Hoewel Jesús Corona alweer zijn derde goal in drie competitieduels heeft laten aantekenen, was de goal van de Mexicaan niet voldoende voor een zege van FC Porto. Laagvlieger Moreirense kwam in de slotminuten nog op gelijke hoogte, waardoor de topclub dure punten liet liggen: 2-2.

Corona weer trefzeker bij morsend FC Porto

Corona kwam afgelopen zomer over van FC Twente en deed in zijn eerste competitieduel direct van zich spreken door twee keer te scoren tegen Arouca. Vanavond leek zijn 1-2 Porto de zege te gaan bezorgen, maar een late gelijkmaker van André Fontes zorgde voor teleurstelling bij de bezoekers.

In de vijftigste minuut had Iuri Medeiros namens Moreirense ook al de openingstreffer van Maicon weggepoetst. Dit alles werd door Bruno Martins Indi vanaf de bank gadegeslagen. De Oranje-international, die vanwege een schorsing ook niet werd opgenomen in de voorselectie van Oranje voor de EK-kwalificatieduels met Kazachstan en Tsjechië, bleef daar het gehele duel zitten.

Ondanks het puntenverlies is Porto wel koploper. Sporting Lissabon heeft met een duel minder gespeeld evenwel maar een punt minder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.