Contractbesprekingen PEC Zwolle op laag pitje

Reacties

Bij PEC Zwolle verwachten ze voorlopig geen transfernieuws. Technisch directeur Gerard Nijkamp wil eerst het competitieslot afwachten.

Contractbesprekingen PEC Zwolle op laag pitje

De Zwollenaren hebben door het gelijkspel tegen Feyenoord (2-2) wat lucht gekregen, maar zijn nog altijd niet veilig. Nummer twaalf PEC heeft maar vier punten meer dan nummer zestien NEC.

'Het is aan ons om zondag tegen FC Groningen en anders een week later thuis tegen Heracles veilig te spelen', aldus Nijkamp. 'Het is een gekke competitie. We gaan er zeker vanuit dat het goedkomt. Wel is het eenvoudiger om contractbesprekingen te doen als je zeker weet dat er geen risico is op Jupiler League-voetbal. Pas op het moment dat je helemaal veilig bent, kun je je volledig gaan richten op het nieuwe seizoen.'

Nijkamp bevestigt dat PEC alsnog graag om tafel wil met Dirk Marcellis en Danny Holla. De twee routiniers lopen deze zomer uit hun contract. Deze week zit de nieuw gevormde scouting voor het eerst om tafel. Ook hoofdtrainer John van 't Schip schuift aan en wordt verder bijgepraat over de huidige staat van de Zwolse selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.