Conte neemt zorgen om uitgevallen Tévez weg

Reacties

De knappe zege bij Olympique Lyon wekte tevredenheid bij Juventus-trainer Antonio Conte, die ook reageerde op de angst na het uitvallen van Carlos Tévez.

Conte neemt zorgen om uitgevallen Tévez weg

De spits ging donderdag in de 56ste minuut noodgedwongen naar de kant, waarbij de Argentijn last had van een dijbeenblessure. Conte heeft de zorgen over een absentie van de aanvaller weggenomen.

'Carlos voelde al wat pijn in de wedstrijd tegen Parma en we hadden afgesproken dat als hij weer last zou krijgen van die dijbeenspier we hem zouden wisselen. We willen geen domme risico's', aldus de Juventus-coach na de 0-1 zege.

Hoewel Conte zich nog niet rijk wil rekenen ondanks de mooie uitgangspositie voor de return over een week, heeft Olympique Lyon-trainer Remi Garde er een hard hoofd in. 'Ik denk dat we een mirakel nodig hebben om twee goals te maken in return.'

Toch ziet Garde ook een positieve kant aan het Europese avontuur. 'Het is een fantastische ervaring voor mijn jonge spelers, een wedstrijd die gelijk staat aan honderd wedstrijden.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.