Code Atlético eindelijk weer gekraakt: Las Palmas zorgt voor stunt

Reacties

Negen wedstrijden bleef de Spaanse topclub ongeslagen, maar de code van Atlético Madrid is gekraakt. De ploeg van trainer Diego Simeone ging vrijdagavond verrassend onderuit bij Las Palmas. Daardoor vergaten de Madrilenen de koppositie in La Liga te grijpen.

Code Atlético eindelijk weer gekraakt: Las Palmas zorgt voor stunt
Las Palmas
Las Palmas
2 - 1
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Atlético leek een zorgeloze avond tegemoet te gaan. Op bezoek in Las Palmas waren alle grote spelers van de partij. Antoine Griezmann begon als vertrouwd naast Álvaro Morata in de tweemansaanval. De Fransman was de afgelopen weken de man in vorm en leek niet te stuiten. Op Gran Canaria bleek dat echter anders.

De thuisploeg trok zich terug op het eiland. Atlético, dat bij een zege op doelsaldo de macht zou grijpen in Spanje, zocht naar een opening. Die kwam er echter niet. Sterker, na rust was het juist Kirian Rodriguez die Las Palmas in extase bracht. Met een laag afstandsschot verraste hij doelman Jan Oblak: 1-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Simeone greep in en haalde de onzichtbare Griezmann naar de kant. Ángel Correa moest het verschil maken, maar de ingreep hielp niet. Integendeel, want Benito Ramírez schoot een kwartier voor tijd de beslissende tweede treffer tegen de touwen. Morata maakte nog de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij. Daardoor ging Atlético weer eens onderuit en vergat het een slag te slaan in de strijd aan kop.

LaLiga

Stand LaLiga 2023/2024

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
35
28
6
1
78-22
+56
90
2
Girona
35
23
6
6
75-44
+31
75
3
Barcelona
34
22
7
5
70-43
+27
73
* Actueel tot en met 11 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.