Cocu: 'Spelers moeten zich niet laten imponeren'

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu benadrukt dat zijn spelers morgen uit bij Panathinaikos niet in de war moeten raken door de verhitte sfeer. 'Je moet daar als speler juist van genieten', sprak hij in Athene.

Cocu: 'Spelers moeten zich niet laten imponeren'

'Ik verwacht een enorme sfeer. Het is zaak je daar niet door laten imponeren', aldus Cocu. 'Je moet het juist op een positieve wijze ervaren. Het is een ambiance die bij een dergelijke wedstrijd hoort', vervolgde de trainer zijn vooruitblik op de ontmoeting in de Europa League van morgen 19.00 uur.

Na het gelijkspel (1-1) van PSV tegen de Grieken van twee weken geleden kunnen de Brabanders een driepunter heel goed gebruiken. 'Als we gewonnen hadden, hadden we er nu beter voorgestaan', doet Cocu een feitelijk volledig juiste uitspraak. PSV staat tweede in Groep E met vier punten, achter Dinamo Moskou (negen) en voor Estoril (drie) en Panathinaikos (één).

Europees overwinteren is het doel van Cocu, die vindt dat zijn team verder is dan vorig jaar, toen PSV in de groepsfase strandde. 'Dat hebben we in een aantal uitwedstrijden laten zien. Niet altijd, maar meestal wel. Dat is een verschil', sloot hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.