Cocu kwaad op afwezige Locadia: 'Nog nooit meegemaakt'

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu is kwaad op Jürgen Locadia, die vrijdag niet kwam opdagen voor de training, en laat weten dat de aanvaller op deze manier echt geen transfer gaat afdwingen.

Cocu kwaad op afwezige Locadia: 'Nog nooit meegemaakt'

Zonder opgaaf van reden bleef Locadia vrijdag weg van de afsluitende training van PSV, dat het zaterdagavond in Friesland om 19.45 uur opneemt tegen SC Heerenveen. Locadia zal voor dat duel niet tot de wedstrijdselectie behoren. Cocu liet vrijdag op de persconferentie weten het gedrag van de speler af te keuren.

'Dit heb ik nog nooit meegemaakt', aldus de trainer, die ook liet weten dat het voor hem als donderslag bij heldere hemel komt. 'Dat zagen we totaal niet aankomen.' Cocu meldde ook dat er deze week geen extra contact is geweest met Locadia, die al eerder aangaf te willen vertrekken. PSV wil hem echter absoluut niet laten gaan.

Locadia moet het op zijn geliefde spitspositie doen met een reservebeurt achter aanvoerder Luuk de Jong, en op de flanken speelt hij liever niet. Hij liet al meerdere keren weten te willen vertrekken uit Eindhoven. 'Maar als hij denkt dat dit de manier is om een transfer af te dwingen, dan kan ik hem verzekeren dat dat niet gaat gebeuren', aldus Cocu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.