Cocu hoopt tegen Ajax op Arias en Rekik

Reacties

Ondanks de enorme voorsprong op Ajax blijft PSV-trainer Phillip Cocu uiterst voorzichtig. De coach van de Eindhovenaren hoopt zondag in de topper tegen de Amsterdammers over Karim Rekik en Santiago Arias te beschikken.

Cocu hoopt tegen Ajax op Arias en Rekik

Een dag na de afgetekende 3-0 nederlaag bij Zenit Sint-Petersburg, gaat bij PSV alweer de blik op de confrontatie met de nummer twee. PSV kan het gat zondag vergroten tot zeventien punten. Na zondag zijn er nog negen duels te gaan.

'Het zijn verschillende competities en we leven er erg naar toe. Zondag moeten we laten zien dat we er klaar voor zijn om een goed resultaat te halen. Als we die wedstrijd winnen zijn we weer een stap dichterbij', aldus Cocu op de clubwebsite.

Cocu noemt de confrontatie van zondag 'een typische topper'. 'Ajax gaat voor de laatste kans, ik verwacht een open wedstrijd. Iedereen is goed uit de wedstrijd gekomen en terug in Eindhoven kijken we of Karim Rekik en Santiago Arias aan kunnen sluiten. Beiden zijn opties, zaterdag is de belangrijkste dag daarin', aldus Cocu over de verdedigers die respectievelijk met een hamstring- en voetblessure kampen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.