Cocu gunt Maher basisplek in plaats van Hendrix

Reacties

PSV speelt donderdagavond tegen Panathinaikos met Adam Maher en Nicolas Isimat-Mirin in de basis. Zij vervangen respectievelijk Jorrit Hendrix en Jeffrey Bruma.

Cocu gunt Maher basisplek in plaats van Hendrix

De keuze van trainer Phillip Cocu voor de jonge Fransman Isimat-Mirin centraal achterin is logisch. Bruma kreeg twee weken geleden in het thuisduel met de Grieken twee keer geel en is zodoende geschorst voor het treffen van vanavond. Op de bank is in Athene derhalve plaats voor verdediger Menno Koch, normaliter speler van Jong PSV.

Op het middenveld speelt Adam Maher, waar Jorrit Hendrix afgelopen zaterdag tegen ADO Den Haag nog de voorkeur kreeg. Hendrix kreeg in die wedstrijd echter eveneens de rode kaart, waardoor hij is geschorst voor het uitduel met Heracles Almelo van komende zondag. Het lijkt erop dat Cocu met het oog op dát treffen alvast een middenveld met Georginio Wijnaldum, Andrés Guardado en Maher aan het werk wil zien. In het doel keert eerste keus Jeroen Zoet terug, Remko Pasveer mocht het thuisduel met Panathinaikos nog keepen.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Rekik, Willems; Maher, Guardado, Wijnaldum; Narsingh, De Jong, Depay.

Opstelling Panathinaikos: Steele; Triantafyllopoulos, Mendes da Silva, Schildenfeld, Nano; Lagos, Zeca, Pranjic; Ajagun, Karelis, Petric.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.