Coach Koeman in de coach, Chelsea zingt kerstliedjes

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Coach Koeman in de coach, Chelsea zingt kerstliedjes

• Hij zei al eerder dat het wat hem betreft niet hoeft, voetballen met Kerst. Maar nu het eenmaal zo is, moet Ronald Koeman er maar mee omgaan. En dat betekent dat hij zich in de bus (of de coach, zoals de Britten het noemen) moet voorbereiden op het uitduel met Crystal Palace op Boxing Day.

• Ook bij Chelsea zijn ze in de kerstsferen. Zo kreeg Didier Drogba een paar van zijn ploeggenoten zo gek om het liedje 'Merry Christmas' te zingen. Nou ja, het is niet echt zingen. En het is eigenlijk ook niet echt 'Merry Christmas'. Maar het gaat om het idee!

• En bij Tottenham Hotspur reizen ze af naar Leicester City. Dat doen ze in gepaste kledij, zo tonen Ryan Mason, Eric Dier, Harry Kane, een lid van de technische staf en Danny Rose (vlnr)

Richard King is getrouwd. Wie? Inderdaad. Het betreft hier een vriend van ex-voetballer Gary Lineker, die zelfs getuige was bij de bruiloft van King. Maar in plaats van een traditionele speech te houden, besloot de BBC-analist zijn bekende voetbalvrienden te vragen om een boodschap voor zijn boezemvriend.

• Speciaal voor Kerstmis heeft Neymar zichzelf opgetuigd als kerstman, zo zagen we gisteren al. Leuk, voor de feestdagen, maar we hopen dat hij dat baardje daarna óf afscheert óf de verf eruit spoelt.

Een dag later blijkt echter dat Neymar de rol van Kerstman steeds meer opeist. Op Eerste Kerstdag laat hij namelijk zien dat hij ook bedreven is in het op schoot nemen van kleine kinderen. Een carrièreswitch?

• Na de laatste thuiswedstrijd van 2014 zongen de spelers en supporters van Borussia Dortmund een kerstliedje. Gaaf!

• Veel mensen doen aan cadeautjes met Kerst, maar lang niet iedereen krijgt hetzelfde. Neem nou Suso, het Spaanse talent van Liverpool. Die kreeg geen boek, nieuwe sokken en ook geen game. Nee, want voor hem lag een drone onder de kerstboom! Ons zul je niet meer horen zeggen dat spelers van Liverpool geen hoogvliegers zijn!

• Tussen alle zoetsappige en weinig creatieve kerstwensen door was er ook nog een voetballer die een originele kerstboodschap had. Sterkte, Robert Huth.

'Als iemand weet waar Nile Ranger is, stuur me alsjeblieft een brief of een mailtje. Dan proberen we hem op te sporen. Ik heb hem al twee weken niet gezien. Ik heb hem gevraagd om te komen trainen en wedstrijden te spelen, maar hij is spoorloos.'
• Blackpool-manager Lee Clark is zijn spits kwijt. Letterlijk. Nile Ranger, de 23-jarige ex-speler van Newcastle United, liet zich al een tijdje niet meer zien bij de Engelse tweedeklasser. Ranger gedroeg zich in het verleden wel vaker twijfelachtig, want hij werd door Swindon Town en Newcastle op straat gezet vanwege bizarre avonturen.

• In de Italiaanse Serie B werd er gisteren gewoon gevoetbald. De kerstgedachte was bij de voetballers van Catania, die op bezoek bij Citadella met 3-2 verloren, niet echt aanwezig. In een tijdsbestek van drie minuten kregen drie spelers van de eilanders rood. In totaal werden er liefst vier voetballers van Catania weggestuurd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.