Clubicoon Lampard vertrekt bij Chelsea

Reacties

Frank Lampard vertrekt bij Chelsea. Na een dienstverband van dertien jaar kiest de middenvelder voor een nieuw avontuur. Waarschijnlijk is dat een overstap naar New York City FC.

Clubicoon Lampard vertrekt bij Chelsea

Het contract van Lampard (35) loopt over enkele weken af. Chelsea deed hem een verlaagde aanbieding, maar de routinier besloot daar niet op in te gaan.

Chelsea nam Lampard in 2001 over van West Ham United. De middenvelder groeide in West-Londen uit tot clubicoon en publiekslieveling. Hij won met Chelsea drie keer de landstitel, vier maal de FA Cup, twee keer de League Cup en twee keer het Community Shield. Hoogtepunt van zijn loopbaan was het winnen van de Champions League in 2012. Een jaar later won hij met Chelsea ook de Europa League.

Lampard (103 caps) behoort tot de Engelse selectie voor het WK, waarop The Three Lions het opnemen tegen Costa Rica, Italië en Uruguay. Waarschijnlijk maakt hij op korte termijn zijn transfer naar New York bekend. Die club versterkte zich onlangs al met David Villa (Atlético Madrid).

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.