Clasie hoopt op Rutten tijdens play-offs

Reacties

Ondanks de 3-0 nederlaag bij PEC Zwolle en de kans dat trainer Fred Rutten per direct vertrekt, en dus de play-offs om Europees voetbal aan zich voorbij laat gaan, hoopt aanvoerder Jordy Clasie dat hij gewoon blijft.

Clasie hoopt op Rutten tijdens play-offs

'We hebben vertrouwen in de trainer, dat hebben we eerder ook al naar buiten toe uitgesproken. Er is het een en ander besproken, maar dat is logisch bij een club als Feyenoord wanneer de resultaten tegenvallen', aldus Clasie tegenover FOX Sports.

Door de nederlaag in Zwolle en de zege van AZ op bezoek bij Excelsior (1-4) is Feyenoord de derde plaats kwijt en moeten de Rotterdammers nog aan de bak om deelname aan de voorronde van Europa League veilig te stellen. 'Ik hoop en ik denk dat heel het team hoopt dat we het seizoen afmaken met de volledige technische staf. Of Rutten er donderdag nog bij is? Ja', aldus Clasie.

Rutten gaat zondagavond om de tafel met technisch directeur Martin van Geel om te bepalen wat op dit moment het beste is voor de club. Dat heeft Rutten na de wedstrijd tegen Zwolle laten weten tijdens de persconferentie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.