Clasie: 'Deelname aan play-offs zou een drama zijn'

Reacties

Feyenoord-aanvoerder Jordy Clasie heeft zijn ploeggenoten opgeroepen scherp te zijn in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (zondag, 14.30 uur). Deelname aan de play-offs om Europees voetbal is namelijk een horrorscenario voor de 23-jarige middenvelder.

Clasie: 'Deelname aan play-offs zou een drama zijn'

Volgens Clasie moet Feyenoord juist na de pijnlijke thuisnederlaag (1-4) tegen Vitesse eenheid tonen. 'Gaan lopen wijzen naar elkaar heeft geen zin', zegt hij tegen Voetbal International. 'We moeten dicht bij elkaar blijven en zorgen dat we in ieder geval de afspraken nakomen in het veld.

Als de Rotterdammers zondag winnen bij Zwolle, dan is de derde plaats in de Eredivisie en daarmee directe plaatsing voor de Europa League een feit. 'Het geeft te denken dat we zijn weggespeeld door Vitesse, maar de realiteit is dat we nog steeds derde staan en alles in eigen hand hebben.'

Zondag wacht een moeilijk gevecht, voorspelt hij. 'We moeten daar in Zwolle scherp zijn en winnen, want deelname aan de play-offs om Europees voetbal zou een drama zijn voor Feyenoord', aldus Clasie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.