City treft Real, Robben met Bayern tegen Atlético Madrid

Reacties

In de halve finale van de Champions League staan Manchester City en Real Madrid tegenover elkaar, terwijl ook Atlético Madrid en Bayern München strijden om een plek in de eindstrijd.

City treft Real, Robben met Bayern tegen Atlético Madrid

Daardoor is er opnieuw een volledig Madrileense finale mogelijk, zoals in 2014 ook het geval was. In Lissabon won Real toen na verlenging van Atlético: 4-1.

In totaal legde Real al tien keer beslag op de Europa Cup I. Bayern won de Cup met de Grote Oren vijf keer. Atlético was twee keer verliezend finalist, terwijl City tot dit seizoen nooit verder kwam dan de achtste finale.

Arjen Robben is de enige nog overgebleven landgenoot in de Champions League. De aanvaller van Bayern ontbrak in de kwartfinale tegen Benfica vanwege een spierblessure, maar is weer voorzichtig op de weg terug. In 2013 won Bayern de Champions League dankzij Robben, die kort voor tijd het winnende doelpunt maakte tegen Borussia Dortmund.

De heenwedstrijden worden gespeeld op dinsdag 26 en woensdag 27 april, terwijl de returns voor dinsdag 3 en woensdag 4 mei op het programma staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.