City kan streep halen door titel na remise in Norwich

Reacties

Manuel Pellegrini lijkt zijn afscheidstournee bij Manchester City niet meer op te kunnen luisteren met het kampioenschap in de Premier League. Bij Norwich City bleven The Citizens steken op 0-0.

City kan streep halen door titel na remise in Norwich

De nummer achttien van de ranglijst had zelfs lange tijd het beste van het spel in een zeer matige partij. En dat alles onder aanvoering Chelsea-huurling Patrick Bamford, die in de eerste helft het dichtst bij een treffer was maar zijn inzet van grote afstand tegen de lat zag belanden.

Manchester City keek het een uur lang aan, toen het ineens besloot toch maar wat naar voren te trekken. Grote kansen leverde dat niet op, al kreeg David Silva vanaf de rand van het zestienmetergebied met een vrije trap recht voor de goal nog de kans om de achterstand op koploper Leicester City te verkleinen tot zeven punten.

De invallers Kelechi Iheanacho en Raheem Sterling zorgden in de slotfase met wat scrimmages nog voor een paar bange momenten voor het Norwich-publiek, maar de zege zou op basis van dat korte slotoffensief niet verdiend zijn. Voor League Cup-winnaar Manchester City rest nu de Champions League, waarin het dinsdag thuis tegen Dinamo Kiev met een ruime voorsprong op zak (3-1) de kwartfinale hoopt te bereiken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.