Cissé geeft de voorkeur aan Feyenoord

Over belangstelling uit binnen- en buitenland heeft Sekou Cissé geen klagen. De aanvaller van Roda JC maakt het liefst de overstap naar Feyenoord.

Cissé geeft de voorkeur aan Feyenoord

Martin van Geel, technisch directeur van Roda JC, is op de hoogte van de voorkeur van Cissé. 'Maar voor een akkoord heb je drie partijen nodig', zei Van Geel in De Limburger. 'Een speler kan best zijn voorkeur hebben, maar dan moeten wij er ook met die partij uit zien te komen. En Feyenoord heeft zich nog steeds niet bij ons gemeld.'

De Rotterdamse club lijkt weinig kans te maken Cissé ook daadwerkelijk in te lijven. Feyenoord heeft weinig financiële armslag om aan een transfersom te voldoen. Bovendien zijn er genoeg andere clubs die het oog hebben laten vallen op de Ivoriaan.

Naast Feyenoord hebben zes clubs meer dan gemiddelde interesse in Cissé. Ook FC Twente, PSV en Ajax volgen de aanvaller op de voet. Ook een vertrek uit de Eredivisie is een optie. RC Lens, Fiorentina en Besiktas maakten hun belangstelling kenbaar. Van Geel heeft met geen enkele club gesproken over een afkoopsom.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen