Cillessen ziet concurrent Ter Stegen verlengen bij Barcelona

Reacties

Marc-André ter Stegen gaat zijn contract bij Barcelona verlengen. De 25-jarige doelman tekent dinsdag een nieuwe verbintenis tot medio 2022 bij de Catalanen.

Cillessen ziet concurrent Ter Stegen verlengen bij Barcelona

Ter Stegen speelt sinds 2014 voor Barcelona, dat hem destijds overnam van Borussia Mönchengladbach. De negenvoudig international van Duitsland krijgt bij Barcelona de voorkeur boven Jasper Cillessen.

In zijn drie seizoenen bij Barcelona veroverde Ter Stegen negen prijzen, waaronder de Champions League, twee landstitels, de wereldbeker voor clubs en de Europese Super Cup. Hij veroverde ook elk jaar de Copa del Rey met Barcelona, al verdedigde Cillessen afgelopen seizoen het doel in bekerwedstrijden.

Ter Stegen speelde tot dusver 93 officiële duels voor Barcelona en incasseerde in totaal negentig doelpunten. Dit seizoen hield hij in dertien van de 36 competitiewedstrijden zijn doel schoon.

Clausule
Clubs die Ter Stegen willen overnemen moeten diep in de buidel tasten. In het contract van de keeper is een clausule opgenomen van 180 miljoen euro.

Eerder op maandag versterkte Barcelona zich met het oog op de toekomst al met Lazar Carevic. De achttienjarige doelman uit Montenegro komt over van OFK Grbalj en sluit waarschijnlijk aan bij Barcelona B.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.