Cillessen wint race tegen de klok voor bekerclash Barça

Reacties

Jasper Cillessen kan woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Athletic de Bilbao zijn rentree maken onder de lat bij Barcelona (aftrap 21.15 uur). De Catalanen moeten in eigen huis een 1-2 achterstand goedmaken in het toernooi om de Copa del Rey.

Cillessen wint race tegen de klok voor bekerclash Barça

De 27-jarige doelman liep tijdens de kerstvakantie een kuitblessure op en keerde maandag al terug op het trainingsveld bij Barcelona. Cillessen moet het bij de huidige nummer drie in La Liga tot dusver doen met optredens in het bekertoernooi. In de Champions League en competitie krijgt Marc-André ter Stegen de voorkeur boven de van Ajax overgekomen keeper.

De ploeg van trainer Luis Enrique ging in het heenduel in de achtste finale van het toernooi om de Copa del Rey met 2-1 onderuit tegen de Basken. Barcelona kan bij de return beschikken over alle sterspelers.

Ivan Rakitic keert terug in de wedstrijdselectie, hij ontbrak afgelopen zondag tegen Villarreal (1-1). De Kroaat kwam op 3 december voor het laatst in actie in de Primera División en werd vervolgens gepasseerd. Dat leidde tot speculaties over een vertrek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.