Cillessen richt zich op Champions League en titel met Ajax

Reacties

Jasper Cillessen heeft vrijdag zijn eerste speelminuten van dit seizoen gemaakt. De 26-jarige Ajax-doelman kwam de eerste helft in actietijdens het oefenduel met FC Nordsjælland. Het treffen ging kansloos verloren met 1-3.

Cillessen richt zich op Champions League en titel met Ajax

'We moeten zeker wél waarde hechten aan deze uitslag, alleen FC Nordsjælland is een serieuze tegenstander', zo vertelde de doelman aan Voetbal International. 'Zij beginnen volgende week al met de competitie, dus zijn fysiek een stuk verder. Toch werd duidelijk dat bij ons nog het nodige moet gebeuren. Daar hebben we de komende weken voor om mee aan de slag te gaan, want dat het beter moet, is wel duidelijk.'

Cillessen werd de afgelopen weken in verband gebracht met Manchester United. 'Tijdens mijn vakantie op Lanzarote en Curaçao kreeg ik er elke dag wel iets van mee, maar dan vanuit de media. Concreet heb ik nog niets gehoord. Dus ik ben er ook totaal niet mee bezig. Helemaal nu de Champions League zo dichtbij is, focus ik me volledig op Ajax', aldus de doelman over de eventuele transfer.

Voor de Oranje-international zijn de doestellingen met Ajax duidelijk.  'We moeten zeker in de Champions  League spelen. En daarnaast het kampioenschap komend seizoen weer heroveren', zo besloot hij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.