Chelsea-manager Di Matteo uit kritiek op beslissing FA

Chelsea-manager Roberto Di Matteo is het er niet mee eens dat de halve finale van de FA Cup, tegen Tottenham Hotspur, op zondag 15 april plaatsheeft. De reden van zijn ongenoegen is ontstaan doordat de woensdag daarop (18 april) de halve finale van de Champions League is.

Chelsea-manager Di Matteo uit kritiek op beslissing FA

Saillant detail is dat Chelsea zich nog niet voor de halve finale van de Champions League heeft geplaatst. De Londenaren wonnen de kwartfinale op bezoek bij Benfica wel met 0-1. 'Ik zou blij zijn als de FA Cup-wedstrijd naar vrijdag wordt verschoven', meldt Di Matteo.

'We hebben geprobeerd om samen te werken maar tot dusverre heeft de FA het volgens mij nog niet in beraad genomen.' Woensdag speelt Chelsea in eigen huis de return tegen Benfica.

Overigens ontmoeten Everton en Liverpool elkaar wél op zaterdag. De dag erna heeft namelijk de herdenking van het drama van Hillsborough plaats. Bij die ramp, in 1989, kwamen op de tribune in de halve finale van de FA Cup tegen Nottingham Forest 96 mensen om het leven. Foto's: VI Images

Bekijk hier al onze video's