'Chelsea vraagt teamarts Carneiro terug te keren'

Reacties

Eva Carneiro is door Chelsea verzocht haar werkzaamheden als teamarts weer op te pakken. De vraag is of ze ook daadwerkelijk haar plaats op de bank naast manager José Mourinho weer gaat innemen.

'Chelsea vraagt teamarts Carneiro terug te keren'

Chelsea weigert commentaar te geven door te spreken van een 'interne zaak'. Maar volgens The Telegraph heeft de Londense club Carneiro vrijdag verzocht terug te keren en haar werk weer op te pakken. De arts heeft zich sinds 8 augustus niet meer laten zien bij The Blues na een aanvaring met Mourinho.

De Portugese manager haalde publiekelijk uit naar Carneiro, die tijdens de wedstrijd tegen Swansea City het veld betrad om Eden Hazard te behandelen. Dat was tot ongenoegen van Mourinho, die haar verweet niet de belangen van de club te dienen.

Het nieuws dat Carneiro mogelijk in ere wordt hersteld komt op de dag dat naar buiten kwam dat Mourinho mogelijk een schorsing voor vijf duels krijgt voor zijn vermeende seksistische uitlatingen aan het adres van de teamarts.

De Engelse bond heeft een klacht in behandeling genomen over de laakbare woorden van Mourinho. Beelden van een toeschouwer tijdens de wedstrijd tegen Swansea City dienen daarbij als mogelijk bewijs voor seksistisch gedrag van de Portugees. In de reglementen staat dat er op een dergelijk vergrijp een minimale straf van vijf wedstrijden staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.