Chelsea stalt na Nathan en Baker ook Brown bij Vitesse

Reacties

Vitesse heeft van Chelsea ook Isaiah Brown kunnen verwelkomen. De Engelse aanvaller is de derde belofte die de Londense club dit seizoen tijdelijk onderbrengt in Arnhem.

Chelsea stalt na Nathan en Baker ook Brown bij Vitesse

Trainer Peter Bosz kan Brown gebruiken als vleugelspits én centrumaanvaller. De achttienjarige jeugdinternational heeft met West Bromwich Albion in 2013 zijn debuut gemaakt in de Premier League. Zijn debuut in de Chelsea-hoofdmacht afgelopen seizoen maakte Brown nota bene tegen zijn oude club WBA.

Brown is de zeventiende speler die door de jaren heen als huurling de overstap maakt van Chelsea naar Vitesse. Deze zomer gingen Lewis Baker en Nathan hem al voor, in navolging van onder anderen Bertrand Traore, Tomas Kalas en Gaël Kakuta.

Volgens technisch directeur Mo Allach is het een positief signaal. 'Dat zowel Brown, Nathan en Chelsea ervan overtuigd zijn dat Vitesse voor hen een juiste vervolgstap is, is een goed teken. Na de versterkingen voor de verdediging en het middenveld heeft Vitesse nu voor aanvallende impulsen gezorgd', zegt Allach op de website van de Arnhemmers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.