Chelsea stalt Cuadrado definitief bij Juventus

Reacties

Juan Cuadrado speelt ook de komende drie seizoenen bij Juventus. De Italiaanse club huurt de 28-jarige vleugelaanvaller nog drie jaar van Chelsea. Cuadrado kwam vorig seizoen ook al op huurbasis uit voor De Oude Dame.

Chelsea stalt Cuadrado definitief bij Juventus

Cuadrado ligt nog tot medio 2019 vast in Londen, maar zijn verblijf bij Chelsea draaide tot nu toe uit op een mislukking. In februari 2015 nam de Engelse topclub de Colombiaan nog voor 34 miljoen euro over van Fiorentina. Als Cuadrado zijn huurperiode bij Juventus afmaakt, dan keert hij dus niet terug in Londen.

Invalbeurten
De flankspeler moest het in de Premier League voornamelijk met invalbeurten doen onder José Mourinho. De Portugese manager stalde hem vorig seizoen bij Juventus. Daar kwam hij tot 28 optredens. Met Juventus pakte Cuadrado de landstitel en de beker. Het huren van Cuadrado kost de Italiaanse topclub vijf miljoen euro per jaar.

De nieuwe manager van Chelsea, Antonio Conte, verzekerde in juli nog dat Cuadrado dit seizoen het shirt van Chelsea zou dragen. De Colombiaan had bij Chelsea op de rechterflank concurrentie van Willian, Pedro en Victor Moses.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.