'Chelsea stalt aankoop Kramaric direct bij Vitesse'

Vitesse lijkt na de winterstop de beschikking te krijgen over spits Andrej Kramaric. Volgens het doorgaans betrouwbare The Guardian is de Kroatische goaltjesdief bijna van Chelsea, dat hem direct bij de Arnhemmers wil stallen.

'Chelsea stalt aankoop Kramaric direct bij Vitesse'

De 23-jarige Kramaric maakt dit seizoen indruk bij NK Rijeka, hij kwam al tot 28 treffers in alle competities. Drie daarvan maakte hij in het Europa League-duel met Feyenoord op 23 oktober (3-1). Saillant genoeg was de spits afgelopen zomer nog in beeld bij de Rotterdammers. Zijn goede prestaties trokken al eerder de aandacht van clubs als Juventus, AC Milan en Internazionale.

Volgens The Guardian heeft Chelsea de strijd om Kramaric nu op een haar na in zijn voordeel beslist. Het normaliter zeer goed ingevoerde medium weet te melden dat de viervoudig Kroatisch international (twee goals) bijna negen miljoen euro moet kosten en op Stamford Bridge een verbintenis tot 2019 zal tekenen.

Kramaric, die mede zou zijn vastgelegd vanwege het in 2015 aflopende contract van Didier Drogba (36), zou alleen nog medisch gekeurd moeten worden. De technisch directeur van Rijeka heeft reeds bevestigd dat Chelsea een officieel bod bij hem heeft neergelegd.

De komst van Kramaric zou voor Vitesse een flinke bonus betekenen. Een andere Chelsea-huurling, Bertrand Traore, is momenteel de eerste spits in Arnhem. Hij vertrekt met Burkina Faso echter richting de Afrika Cup en zal zodoende pas half februari weer aansluiten bij de selectie van Peter Bosz. Naast Traore verhuurt Chelsea momenteel ook Wallace en Josh McEachran aan Vitesse. Kramaric moet dus de vierde speler worden die tijdelijk in Arnhem gestald wordt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen