Chelsea ontkent gesprekken met Milan en Kaká

Chelsea ontkent met AC Milan in gesprek te zijn over een transfer van Kaká. Op de eigen clubsite wijzen The Blues alle geruchten naar de prullenbak.

Chelsea ontkent gesprekken met Milan en Kaká

Enkele minuten nadat het Spaanse radiostation Cadena Ser dinsdagavond had bekendgemaakt dat Real Madrid akkoord was met AC Milan over een transfersom van 64,5 miljoen euro voor Kaká, meldden enkele Spaanse en Italiaanse media dat Chelsea zich in de strijd had gemengd met een nog hoger bedrag. De nieuwe coach van de Londense ploeg, Carlo Ancelotti, zou bij eigenaar Roman Abramovitsj erop hebben aangedrongen Kaká naar Stamford Bridge te halen.

De geruchtenstroom in Spanje, Italië en Engeland was reden voor Chelsea om woensdagavond te reageren via de eigen website. 'We hebben bij AC Milan nooit een bod op Kaká uitgebracht, en zeker niet eentje dat zo buitengewoon hoog is als in deze berichten. Als gevolg daarvan hebben wij dus ook niet met de speler gesproken over een mogelijk salaris. Alle berichten zijn totally untrue.'

Naar verluidt wil Real Madrid komende maandag de komst van Kaká aankondigen. De 27-jarige Braziliaanse middenvelder tekent in het Bernabéu een contract voor vijf seizoenen en zal jaarlijks circa negen miljoen euro netto ontvangen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen