Charlie Adam door het stof na hilarische schwalbe: 'Dit was niet fraai'

Reacties
Charlie Adam door het stof na hilarische schwalbe: 'Dit was niet fraai'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Charlie Adam heeft zijn excuses aangeboden voor zijn lachwekkende schwalbe waarmee hij vorige week zonder succes een vrije trap probeerde te verdienen. De inmiddels 36-jarige aanvoerder van Dundee FC is in de afgelopen dagen van meerdere kanten belachelijk gemaakt.

Adam, die in het verleden voor onder meer Liverpool en Stoke City uitkwam, ging in de competitiewedstrijd tegen St Johnstone uit het niets naar de grond. Beelden van deze hilarische fopduik gingen direct de hele wereld over.

'Ik heb er heel veel reacties op gehad', zegt Adam tegen de BBC. 'Waar ik ook ga, iedereen vraagt ernaar. Zelfs mijn dochter wordt er naar gevraagd op haar school. "Waarom viel je vader zomaar om?", vragen de andere kinderen aan haar.'

'Sommige mensen zien er de grappige kant van, maar als ik erop terugkijk moet ik gewoon mijn excuses aanbieden. Het was verkeerd', zegt Adam. 'Dit was niet fraai. Hopelijk kunnen we nu weer vooruitkijken en in het aankomende weekend een goed resultaat boeken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.