Chadli blinkt uit bij debuut Fer, Stoke gelijk tegen Hull

Reacties

Nacer Chadli heeft Tottenham Hotspur aan een dik verdiende overwinning geholpen tegen stadgenoot Queens Park Rangers, waar nieuwkomer Leroy Fer debuteerde. Stoke City speelde gelijk tegen het tiental van Hull City.

Chadli blinkt uit bij debuut Fer, Stoke gelijk tegen Hull

Tottenham Hotspur - Queens Park Rangers 4-0
Slechts tien minuten was de Londense derby tussen Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers een echte wedstrijd. En daarmee werd debuutwedstrijd van Leroy Fer voor QPR een teleurstelling. Nadat Nacer Chadli vroeg in de wedstrijd zijn eerste treffer op White Hart had aangetekend ging het hard. Nog voor de rust werd de score opgevoerd door Eric Dier en opnieuw Chadli, die met een fraaie kopbal de marge op drie zette.

Nacer Chadli viert zijn eerste treffer op White Hart Lane.
Nacer Chadli viert zijn eerste treffer op White Hart Lane.

Tottenham Hotspur, zonder de Nederlander Michel Vorm in de wedstrijdselectie maar met Jan Vertonghen in de basis, nam in de tweede helft duidelijk gas terug en speelde de wedstrijd kinderlijk eenvoudig uit. Op White Hart Lane bepaalde Emmanuel Adebayor de eindstand en kreeg Chadli zijn welverdiende publiekswissel.

Hull City - Stoke City 1-1
Ook de Nederlander Erik Pieters slaagde er niet in om te winnen. Op bezoek bij Hull City kwam de ploeg van manager Mark Hughes niet verder dan een gelijkspel tegen Hull City, dat via Nikica Jelavic op voorsprong kwam. En dat terwijl de thuisploeg na veertien minuten al met tien man kwam te staan nadat James Chester de rode kaart had gekregen van scheidsrechter Jon Moss. Pas in de 83ste minuut kwam Stoke City op gelijke hoogte. Namens The Potters bepaalde Ryan Shawcross de eindstand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.