Celtic wil Feyenoord en Kazim-Richards van elkaar verlossen

Reacties

Colin Kazim-Richards staat voor een overstap naar Celtic. De Turkse aanvaller is uit de gratie geraakt bij Feyenoord, dat maandag met de Schotten verder onderhandelt.

Celtic wil Feyenoord en Kazim-Richards van elkaar verlossen

Kazim-Richards kende bij Feyenoord een turbulente periode in de anderhalf jaar dat hij de Rotterdammers diende. Het laatste halfjaar stapelden de incidenten zich echter op, waarbij het bedreigen van een journalist voor de club de spreekwoordelijke druppel was. Feyenoord besloot de spits voor twee weken te schorsen, waarbij een winterse transfer voor beide partijen de beste oplossing leek.

Die transfer lijkt er nu te komen, want de 29-jarige Kazim-Richards is nu in Schotland om een overgang te bespreken. 'Ik denk dat ik een hoop kan bijdragen aan het team', zei hij voor de camera van Sky Sports over zijn potentiële rol bij de Schotse kampioen.

Kazim-Richards speelde veertig Eredivisie-duels namens Feyenoord, waarin hij mede dankzij een productief begin tot dertien treffers kwam. Zijn laatste doelpunt dateert echter al van 8 augustus, tijdens de gewonnen seizoensouverture tegen FC Utrecht (3-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.